1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Golspie co-location

Golspie co-location Golspie co-location Golspie co-location

As part of the governments co-location strategy this project demonstrates pragmatic sustainability with an emphasis on the use of home-grown timber. Based upon the earlier design by the practice for the new District offices for the Forestry Commission at Smithton Inverness, this building at Golspie used the systems and details developed at Smithton and has improved areas such as the thermal efficiency and timber detailing. We have also used CLT for the first time as well as passive windows. This ‘repeatable’ concept allows further improvement in sustainability, cost efficiency and delivery time.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>