1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Chimney Pot Park

Chimney Pot Park Chimney Pot Park

Chimney pot park employs a creative reuse of space between the backs of the houses – formerly occupied by irregularly added outriggers, back yards and alleyways. problems in this area associated with security, maintenance, ownership and clarity of form are addressed by their replacement with a courtyard garden. so as to relate more clearly to the first floor living spaces, the garden is raised to the first floor, in turn forming a covered secure parking area below this outdoor space has a communal feel but with each house having its own clearly defined private area. predominantly hard-landscaped, the space is considerably softened as all dividing and screening elements are planted. each individual space is defined by a steel frame balcony box.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>