1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Kitchen Extension

Kitchen Extension Kitchen Extension Kitchen Extension Kitchen Extension Kitchen Extension

By reconfiguring the existing kitchen and extending out to create a new family dining bay, the existing Victorian house immediately feels lighter and more spacious with increased relationship to the garden.

The nature of the steep site sets the new oak lined dining experience amongst the garden trees facing west. A glass slot between the old house and new extension brings in south light throughout the day.

Increased relationships with light and space, connections with the stair landing and kitchen, together with the access to the garden have all added to the waythe clients have radically changed the way they use the house.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>