1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

The Vu

The Vu The Vu The Vu The Vu The Vu

This is the first of 3 proposals for Ballencrieff Estates at Ballencrieff Fishery. The First building will serve as the new hub with restaurant with flexible conference and wedding facilities. The main building is located on the foot of the hills to the rear of the site, and is orientated towards the reservoir, offers glimpses and dramatic views over Bathgate and beyond. The building offers extensive flexible use, to accommodate the requirements of a restaurant, wedding venue, with conference facilities. The flexibility of these facilities can operate independently of each other, whilst still being able to offer a view of the landscape.

Internally, the function rooms are separated by a sliding partition which can be stored should use of the full building be required. The bar area is mirrored to both sides of the partition which is continuous, upon removal of the sliding partition. Main service areas are located to the rear, which provide unrestrictive views and access to the landscape beyond.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>